De Compagnie

Molenlanden - Nieuw-Lekkerland
Toekomstig aanbod

vanaf € 30.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Voor elk wat wils
Het plan bestaat uit 26 appartementen, 63 rijwoningen, 7 vrijstaande woningen en 18 ruime 2 onder 1 kapwoningen. Er komt uiteraard voldoende parkeerruimte.

Dorpse architectuur
De architectuur van deze nieuwe wijk laat zich het beste benoemen als een dorpse architectuur met een uitstraling die is geïnspireerd op de klassieke rode baksteen architectuur van de eerste helft van de 20e eeuw.

Begrenzing van het gebied
Het plan grenst aan de oostzijde aan de achtertuinen van de lintbebouwing aan de Middelweg. Aan de noordzijde wordt de grens gevormd door de bestaande sporthal en de bebouwing langs de Klipperstraat/Boeierstraat. De bebouwing die hier staat maakt geen deel uit van het plangebied. Aan de zuidzijde vormt de watergang direct ten noorden van de Tiendweg de begrenzing van het plangebied. Aan de westzijde grenst het plangebied aan de ligweide van het zwembad. De bestaande watergang vormt hier de begrenzing van het plangebied.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Compagnie
Koopwoningen
117
Prijs vanaf
€ 30.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Molenlanden.

Aanmelden