Het Houthof

Molenlanden - Streefkerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 147m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Wie in Streefkerk een fijne nieuwe woning zoekt, zal aangenaam verrast worden door nieuwbouwproject Het Houthof. Want midden in het dorp tussen het Houthof en de Dorpsstraat realiseert Gebroeders Blokland een nieuw stukje Streefkerk, waar het straks heel prettig wonen is. Vijftien aansprekende woningen (om precies te zijn vier dijkwoningen en elf appartementen) die passen bij een dorp als Streefkerk. Niet te stads, gewoon goed gebouwd!

U heeft de keus uit vier ruime twee-onder-een-kapwoningen met een entree aan de dijk en elf mooie appartementen. De dijkwoningen zijn zo’n 140 m2, verdeeld over vier verdiepingen. De appartementen gaan van 80 m2 tot 106 m2.

In het kleinschalige appartementengebouw - benedendijks gesitueerd – vindt u elf comfortabele appartementen: 9 appartementen en 2 penthouses. Heerlijke ruime woningen voor mensen die wat kleiner willen wonen als de kinderen de deur uit zijn. Maar ook uitermate geschikt voor jongeren om hun wooncarrière te starten. De eerste drie woonlagen krijgen elk drie ruime appartementen met een oppervlakte van 80 m2 tot 84 m2. Op de bovenste woonlaag treft u de twee penthouses; wat grotere appartementen van 99 - 106 m2 plus extra royale buitenruimte.

Wie op zoek is naar ruimte en comfort zal zeker gecharmeerd zijn van de vier dijkwoningen (circa 140 m2) van Het Houthof. Met de entree van de woning op dijkniveau, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een heerlijke tuin op het zuiden zijn deze woningen ideaal voor gezinnen met kinderen. Deze woningen hebben bovendien een grote zolder én een heerlijk souterrain, grenzend aan de tuin. Wordt dit uw kantoor, een fijne speelkamer voor uw kinderen of een grote eetkamer voor gezellige avondjes met vrienden?

In Het Houthof ziet u meteen: hier staat kwaliteit voorop. Mooie materialen, volop duurzame voorzieningen en een degelijke uitstraling. Dat noemen we bouwen voor een leven vol woongeluk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Houthof
Start verkoop
2024 (1e kwartaal)
Woningen
0 van 15 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Molenlanden.

Aanmelden