Wonen op Landgoed Schoonenburgh

Molenlanden
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 134m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Landgoed Schoonenburgh is een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op een deel van het landgoed aan de Elzenweg.
Op het voorste deel van het perceel komt een vrijstaande woning, die geen onderdeel uitmaakt van het nieuwbouwplan. Het appartementengebouw met 22 appartementen ligt net iets uit het zicht, vanaf de weg gezien.
Het appartementengebouw heeft twee mooie entrees die ieder toegang bieden tot 10 appartementen. Twee appartementen hebben zelfs een eigen entree. Hier weet u wie uw buren zijn en geniet u volop van uw privacy. Door de vorm van het gebouw heeft de architect een grote verscheidenheid aan appartementen kunnen maken. Dat is fijn, want zo kunt u kiezen voor het appartement dat qua grootte en indeling past bij uw leven.

Er zijn diverse typen appartementen die in woonoppervlakte uiteenlopen van 96 tot 134 m². Ook zijn er prachtige penthouses beschikbaar. De appartementen hebben royale balkons en terrassen van circa 11 m². De appartementen op de begane grond krijgen een tuin van 27 tot maar liefst 176 m² (inclusief gebruiksrecht).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op Landgoed Schoonenburgh
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 22 beschikbaar)
Prijs
€ 325.000,- tot € 435.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Molenlanden.

Aanmelden